Vývoj výrobků a technologie na základě změn a požadavků trhu je prioritou společnosti.
Pracovníci vývoje zkoumají nové technologie, studují použití nových surovin a především pracují na výrobcích, které mají vyšší nutriční hodnotu. Do nabídky zařazujeme výrobky BIO, GLUTEN FREE (bezlepkové), s označením CEFF (bez negativních tkzv.éček) apod. Na přání zákazníka vyrábíme náplně bez konzervantů či se sníženým obsahem cukru. Ve většině našich výrobků již najdete jen přírodní aromata a barviva.
Společnost soustavně prohlubuje znalosti svých zaměstnanců zejména vývojových na odborných seminářích, školeních a přednáškách.
Technologové vývoje Vám mohou nabídnout řešení ve všech segmentech výrobního závodu TOJE:
- zmrzlinové směsi a zmrzlinové pasty
- termostabilní a netermostabilní pekařské a cukrářské náplně
- toppingy a dezertní polevy
- slané a sladké práškové směsi
- sirupy pro výrobu ledových tříští
- convenience food (polotovary pro výrobu slaných pokrmů)