Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Více informací
TOJE
+420 519 339 700
  • Facebook
Čeština
  • Čeština
  • English
  • Deutsch


  • Home
  • O nás
    • Vývoj a výzkum
    • Politika jakosti
    • Technologie
  • Aktuality
  • Zákaznický servis
  • Kontakt
  • Ke stažení
  • Kariéra
Čeština
  • Čeština
  • English
  • Deutsch

Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Více informací
TOJE

  • Zmrzlina
    • Zmrzlina PRINCEZNA - novinka léta 2018
    • Černá zmrzlina
    • Zmrzlinové směsi KOMPLET
    • Zmrzlinové směsi BASIC
    • Zmrzlinové směsi na ovocnou zmrzlinu
    • Zmrzlinové pasty
    • Zmrzlinové základy
    • Reklamní podpora prodeje
    • Jak začít točit zmrzlinu
  • Ledové tříště a sirupy
    • Podpora prodeje
  • Sirupy Fruit in the bottle
  • Produkty pro pekaře a cukráře
    • Ovocné termostabilní náplně
      • Kusové ovocné náplně
      • Kusové ovocné náplně PREMIUM
      • Dřeňové ovocné náplně
      • Povidla
    • Hotové pudingy termostabilní
    • Koblihové a linecké náplně
    • Náplňové krémy
      • Pekařské plnitelné
      • Oplatkářské a cukrářské
    • Zeleninové termostabilní náplně
    • Další produkty
      • Barviva a aroma přírodní
      • Ochucení těsta
  • Food service
    • Polévkové základy a šťávy k masu
    • Základy na omáčky
    • Hotové omáčky
    • Horká čokoláda
    • CEFF - certifikované produkty
  • Dezertní polevy
    • Dezertní polevy s kousky ovoce
    • Dezertní polevy 650 g

Vývoj a výzkum

Vývoj výrobků a technologie na základě změn a požadavků trhu je prioritou společnosti.

Pracovníci vývoje zkoumají nové technologie, studují použití nových surovin a především pracují na výrobcích, které mají vyšší nutriční hodnotu. Do nabídky zařazujeme výrobky BIO, GLUTEN FREE (bezlepkové), s označením CEFF (bez negativních tkzv.éček) apod. Na přání zákazníka vyrábíme náplně bez konzervantů či se sníženým obsahem cukru. Ve většině našich výrobků již najdete jen přírodní aromata a barviva.

Společnost soustavně prohlubuje znalosti svých zaměstnanců zejména vývojových na odborných seminářích, školeních a přednáškách.

Technologové vývoje Vám mohou nabídnout řešení ve všech segmentech výrobního závodu TOJE:

  • zmrzlinové směsi a zmrzlinové pasty
  • termostabilní a netermostabilní pekařské a cukrářské náplně
  • toppingy a dezertní polevy
  • slané a sladké práškové směsi
  • sirupy pro výrobu ledových tříští
  • convenience food (polotovary pro výrobu slaných pokrmů)
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • E-mail

  • Zmrzlina
    • Zmrzlina PRINCEZNA - novinka léta 2018
    • Černá zmrzlina
    • Zmrzlinové směsi KOMPLET
    • Zmrzlinové směsi BASIC
    • Zmrzlinové směsi na ovocnou zmrzlinu
    • Zmrzlinové pasty
    • Zmrzlinové základy
    • Reklamní podpora prodeje
    • Jak začít točit zmrzlinu
  • Ledové tříště a sirupy
    • Podpora prodeje
  • Sirupy Fruit in the bottle
  • Produkty pro pekaře a cukráře
    • Ovocné termostabilní náplně
      • Kusové ovocné náplně
      • Kusové ovocné náplně PREMIUM
      • Dřeňové ovocné náplně
      • Povidla
    • Hotové pudingy termostabilní
    • Koblihové a linecké náplně
    • Náplňové krémy
      • Pekařské plnitelné
      • Oplatkářské a cukrářské
    • Zeleninové termostabilní náplně
    • Další produkty
      • Barviva a aroma přírodní
      • Ochucení těsta
  • Food service
    • Polévkové základy a šťávy k masu
    • Základy na omáčky
    • Hotové omáčky
    • Horká čokoláda
    • CEFF - certifikované produkty
  • Dezertní polevy
    • Dezertní polevy s kousky ovoce
    • Dezertní polevy 650 g

  • Home
  • O nás
    • Vývoj a výzkum
    • Politika jakosti
    • Technologie
  • Aktuality
  • Zákaznický servis
  • Kontakt
  • Ke stažení
  • Kariéra

  • Facebook
CEFF
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat novinky do Vaší e-mailové schránky? Přihlaste se k odběru newsletteru.

  • © 2019 FRUJO, a.s.
  • Mapa serveru
  • webdesign PILOT
  • Platforma aPilot